CÉGTÖRTÉNET

Közel 10 év tervezőirodában eltöltött szakmai tapasztalatszerzés után 2009-ben megalapítottuk mérnöki szolgáltatást nyújtó cégünket, a BLASIO DESIGN STUDIO mérnöki Kft.-t.

Célunk az volt, hogy széleskörű szolgáltatást nyújtó vállalkozást hozzunk létre, aminek fő profilja az építészeti tervezés, valamint látványtervezés és belsőépítészet.

Ezeken felül azért, hogy Ügyfeleink egy helyen megkaphassák mindazt a mérnöki-tervezői segítséget, ami egy épület megvalósításánál szükséges, tevékenységünk kiegészül számos szolgáltatással; vállalunk szaktanácsadást, műszaki ellenőrzést, műszaki vezetést, energetikai tanúsítás készítését, vagy akár a teljes építés lebonyolítását is.

Tevékenységünket főként Budapesten és környezetében, Komárom-Esztergom megyében, Fejér-, és Győr-Moson-Sopron megyében végezzük, de terveztünk már Bajára, vagy a Balaton déli és északi partjára is.

Ügyfeleink kényelme érdekében a tervezés során szükséges egyeztetéseket kérésre Ügyfeleinknél végezzük el.

ARS POETICA

Lakóházak tervezése során elsődleges, fő szempontnak tartom az építtető életviteléhez, életmódjához való alkalmazkodást, párosítva egy ízléses, építészetileg tetszetős körítéssel, valamint gazdaságos fenntarthatósággal.

Vannak általános elvárások a lakások elrendezését illetően, de mindenki máshogy él és gondolkodik, eltérő a fontossági sorrend. Ennek eredményeként minden épület a tervezési stádium végén teljesen egyedi, ötvözete az építtető személyiségének, a gazdaságosságnak, az esztétikumnak, valamint az építész egyéniségének és ízlésvilágának.

Végeredményként feltétlenül egy lakható, színvonalas, esztétikus épületet kell kapnunk, amely egyben illeszkedik, mi több, javítja környezete összképét!

Mindezek nemcsak a lakóházakra vonatkoznak. Gondolatom szerint minden épületnek tükröznie kell mind a tervező egyéniségét, mind korának építészetét és gondolkodásmódját, sőt, meg kell előznie azt! Csak így lehet az építészet időtálló!